Publicat în *, Pași în trecut

Pași în trecut

14398148_1177002085705229_417659427_nO capodoperă e măiestrie și trudă, e aer, foc și apă, e bucată smulsă din sufletul nemuritor al autorului. De aceea, se va nemuri și ea, va fi eternă.
„Pași în trecut“ ne descoperă cum aceste bucăți de suflet nemuritor, în timp, pot redeveni un întreg. Un costum vechi cusut cu fir de aur de mâini neștiute are și el memoria lui; fiecare atingere, emoție sau dor, a celor care l-au creat și purtat.
O poveste care începe în prezentul zilelor noastre și ajunge departe, înapoi în timp, pe vremea dacilor. Aurus, personajul principal, ne dezvăluie lumea din afara și dinăuntrul lui, în timp ce își caută menirea pe acest pământ. Apoi, ne lasă pe noi să-l catalogăm cum simțim de cuviință. E un barbar? Un erou? Un iluminat? Sau un simplu om?

Reclame

Autor:

https://linamoaca.wordpress.com

4 gânduri despre „Pași în trecut

 1. Probabil ti s-a mai zis, probabil dau dovada de nesimtire…
  La cat de bine arati, de ce te-ai terfelit cu scrisul?
  Nu ma intelege gresit, imi plac persoanele care scriu, dar au o viata atat de complicata. E foarte greu sa traiesti din scris, mai ales in Romania, unde nu citeste nici dracu’. Cu frumusetea ta iti puteai asigura un trai atat de fain fara sa faci mare lucru. Ce naiba a fost in capul tau de te-ai incurcat cu scrisul?

  Un admirator (al fizicului tau, caci de citit, nu te-am citit).
  P.S. Sper ca alegerea facuta te face fericita, caci asta-i cel mai important, sa fii fericita. Mult spor iti doresc. Ai grija de tine.

  1. Îmi place viața complicată, apreciez și traiul fain 🙂 Sunt într-adevăr fericită, așa cum numai un creator de vise poate fi. Sper că mă înțelegi… E metafizic. :)) Mulțumesc, un om!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s